onsdag 6 januari 2016

PodCon 206 - Actual Play: Generation 3

Tema: Actual Play III

Deltagare: Nils, Andreas, Håkan och Roman

Ny ursäkt. Håkan hade lite internetproblem, men de är fixade nu (sägs det) och då kan det laddas upp Actual Play!
Vi fortsätter generationen efter där vi slutade. Tre spelare och en spelledare. Vad kommer hända?!
Lyssna och få svar. Och om du inte lyssnat innan, så handlar det om olika ögonblick i en släkts histioria. Nu har vi kommit till 80-talet. Malmö. En polis med Miami Vice-fixering, en polis från USA med äktenskapsproblem och en skolpojke med många andra problem.


https://soundcloud.com/pod-con/206-actual-play-iii

3 kommentarer:

  1. Tack igen för ett grymt avsnitt! Hög kvalle på allas gestaltningar. En nöje att lyssna :) Kan ibland tycka att dialogscenerna blir lite korta men ni har sån tajming i att bryta i rätt läge. Jag formligen älskar era epiloger när ni beskriver era tärningsresultat. Så jävla bra beskrivningar! Hoppas verkligen ni har legioner av lyssnare. /Max

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också vi har legioner av lyssnare :) Men faktiskt otroligt glad om vi bara har ett par stycken :) Det är skitkul för oss tre att få sätta oss ner och spela och snacka- resten är bara bonus. Angående dialogerna så tror jag att spelpassen blir åt det lite mer stressade hållet för att vi spelar in dem på vardagskvällar och har en rätt snäv tidsram.

    SvaraRadera
  3. Förstår det. Sjukt avis. Låter som rena drömmen. Det var ingen kritik alls men jag tolkar dig om att du också kanske hade föredragit lite längre scener om omständigheterna så tillät?

    SvaraRadera