måndag 14 september 2015

PodCon äventyr 201 - Kärlek vid första tärningskastet

Tema: Kärlek i rollspel

Deltagare: Roman, Nils och Håkan

Första avsnittet på säsong due av PodCon!
Vi pratar om att älska, i rollspel. Inte att älska rollspel.

Hoppas ni haft en fin sommar, för det har vi haft. Vi har spenderat hela sommaren ute i naturen, med Frans.

*Uppdatering!
Vi har tankat upp en bättre version av filen (Roman har, vi andra har ätit chips) och hoppas det låter bättre i era öron.*16 kommentarer:

 1. Välkomna tillbaka! Ni har varit efterlängtade. Och hurra för actual play-avsnitt!

  SvaraRadera
 2. Fruktansvärt fint att ni är tillbaka! Det verkar vara nåt lite... annorlunda... med ljudet i detta avsnitt. Ni känns lite långt bort? Nu menar jag inte att fokusera på nåt negativt det första jag gör, men eftersom ni hade så HIMLA bra ljud i första avsnittet så var det nåt jag tänkte på direkt.
  HUR SOM HELST! SÅ GÖTT ATT NI ÄR HÄR IGEN I MINA ÖRON!

  SvaraRadera
 3. Ljudet är alldeles för lågt av någon anledning, vet att Roman har koll på vad som gick galet. Hoppas det blir bättre nästa avsnitt!

  SvaraRadera
 4. Vi är också glada att vara i dina öron! :)

  SvaraRadera
 5. ALLA actual play jag sett/hört har varit så fruktansvärda att jag inte klarat mer än några minuter. När ni körde ert, var det det mest naturliga och lyssningsvärda man kan tänka sig. AP är SÅ efterlängtat <3

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, de brukar vara svåra att få till bra. Hoppas de vi spelat in blir ok. Svårt att få till ljud och en röd tråd för lyssnarna.

  SvaraRadera
 7. Sluta vara så ödmjuk ;) Örongodis ju!

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för ett bra första avsnitt på den andra säsongen. Jag ville mest säga att jag tyckte fågelljuden var lite störande i det här avsnittet. Jag kanske är ensam om den här åsikten men kanske inte. I övrigt mycket nöjd. :) /Peter Malmberg

  SvaraRadera
 9. Max- Jag ska försöka! :) Faktiskt lite spänd på om våra actual play ska uppfattas som röriga, de är ju mitt inne i en kampanj/ släkt som pågått ett tag med en del referenser tillbaka till olika förfäder. Vi får se hur det blir! (Du kanske vill vara med på ett actual play lite längre fram i höst?) Peter- Kul att höra! Du är inte ensam om ljud-åsikten. Jag tror Roman fixat med ljudet och lagt upp avsnittet igen.

  SvaraRadera
 10. Jag får SJUK prestationsångest av att bara eventuellt vara med och lira nån gång. Blandning gör att jag går i bitar av ångest haha

  SvaraRadera
 11. Ah, trams, det kommer bli kul!

  SvaraRadera
 12. Nu har vi fixat en ny bättre fil (Roman har, vi andra har bara ätit chips) och tankat upp den. Hoppas ljudet är mer till er smak.

  SvaraRadera
 13. Wohoo, nu har jag trixat till ljudet så att det går att lyssna på. Ett svåridentifierat fasfel ställde till det, blev tvungen att rendera separata kanaler och addera en stereo centre, dubbla in-phase och förstärka separata spår med diverse kompressorer och EQ. Renderade dessutom den renderade wavfilen på nytt, med ovan nämnda effekter. Wow.. Tänk ändå vad terminologi det finns i världen!
  En överraskande effekt blev oavsett att Nils steg ut ur ljudgarderoben och låter nu klarare och starkare än nånsin. (Så här låter alltså Nils!!)
  Han slipper också gå till talpedagogen som han annars hade tid hos på måndag kl 08.15. Fast jag och Håkan tycker ändå han borde gå ändå.

  /Roman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snälla, säg att ingenting i det ovanstående var rappakalja! :D

   Radera
 14. BEST & MOST WANTED
  http://www.boombu.com - fitness you x
  http://www.sextamina.com - sex xx
  http://www.aceofbeauty.com - fat loss sexy
  http://www.bestbuyx.com - sex xx
  http://www.theorchidx.com - orchids orchidaceae phalaenopsis care
  http://www.babxyz.com - dog food xx
  http://www.babysolve.com - baby potty xx
  http://www.suwandri.com - options trading xx
  http://www.googleclickbank.com - forex fx xx
  http://www.jelema.com - fat loss xx
  http://www.bestbuygameguide.com -- betting money xx
  mesothelioma master xx

  SvaraRadera