måndag 5 november 2018

417 TOTK AVSNITT 16 - Den sista pusselbiten

Detta är det sista avsnittet i Tatters of The King, i vilket sällskapet når Leng. In i kaoset, in i mardrömmen, till en plats som inte är en plats. Ett rum som icke är ett rum. Ty vad är skillnaden? Låt vansinnet börja. God skaldjursbuffé önskar PodCon

5 kommentarer:

 1. Tack för 50 timmar rollspelsglädje!

  SvaraRadera
 2. Varsågod! Många timmars spelglädje :)

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Martin, och har en fråga: Den här varianten av Cthulhu Dark ni kör, med ngt slags kroppspoäng: Är det en husregel eller hämtat någnstans ifrån?

  SvaraRadera
 4. Det är en husregel men jag tror att jag också hämtat den någonstans ifrån. kan till och med vara så att de officiella reglerna har extraregler för skador. Hmm, jag minns inte. Har för mig att reglerna var så att när man misslyckas med sitt slag i en strid (ett slag för hela striden) tar man differensen mellan fiendens slag och sitt eget i skada. Får man någonsin 6 i skada dör man (vilket man ju inte kan få på ett enda slag). Man kan sänka sin skada till 0 igen när man kan vila och läka sig under en längre tid. men man måste ta en permanent åkomma. Dess allvarlighetsgrad beror på hur skadad man är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hade missat ditt svar Nils. Good stuff!

   Radera