måndag 8 oktober 2018

416 TOTK AVSNITT 15 - Bone To My Hawk

Som vanligt tävlade flera titlar mot varandra inför kvällens gastkramande avsnitt, och efter lång kamp stod det klart att den något torra, men ändå göttiga “Homo Arapathea Erectus, I presume?” gick segrande ur striden, mot den mycket roligare, men tyvärr mindre relevanta “Bone To My Hawk” (varför blir tydligt mot slutet av avsnittet). Även om den senare titeln, sedd i ett mer poetiskt ljus kanske visst det blir relevant slår det mig nu... Klockrent tillochmed. Fan, jag ändrar mig, titeln måste bli BONE TO MY HAWK!! Bytt är bytt och kommer aldrig tillbaka! Mm… Det kan gå snabbt i Tatters of the king, och innan våra hjältar vet ordet av är brädet vänt, köttet skämt och avsnittet sänt. Väl mött i kvällens skakande avsnitt, vilket (på riktigt den här gången) är kampanjens näst sista. Primitiva grottkramar önskar PodCon

7 kommentarer:

 1. Men alltså VAD ÄR DET SOM HÄNDER i slutet när folk flabbar ideligen? Som lyssnare fattar man ingenting. Älskar det, men blir så nyfiken 😂

  SvaraRadera
 2. När mer exakt? Vi flabbar massor under spel, ibland har vi pausat precis och någonting oväsentligt men ändå sjukt kul hänger med in i nästa klipp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 02.48.30 är ett exempel. Det är när ni svarar på frågor. Nils säger att de andra har kört Fiasco utan dig Roman, och så fnissar Nils och Andreas. Den typen av grej. Känns som att det pågår något i rummet som lyssnaren missar.

   Radera
 3. Detta kan jag tyvärr inte förklara eftersom jag inte befinner mig i rummet just då. Vad fnissar ni åt, Nils? Vad bubblar i er som inte tycks gå över?

  SvaraRadera
 4. Det är ju en väldigt bra fråga. Kan det vara livsglädje? Jag minns tyvärr inte.

  SvaraRadera
 5. Jag måste bara säga: vilken fantastisk och egensinnig kampanj ni gemensamt har skapat av ursprungsmaterialet. Ni har gett mig massor av uppslag till förändringar i min spelgrupp, som allt för ofta hamnar i något slags märkligt spelvakuum där vi bara sitter och rullar oändligt med tärningar och rollspelet förvandlas till ett brädspel utan pjäser och bräde.

  SvaraRadera