tisdag 14 november 2017

PodCon återvänder!

PodCon återvänder till sin blogg, tänder upp, dammar av och sliter lakanen av möblemanget. Vi inser till vår förfäran att tornrummet inte är orört, inte stått oanvänt under all denna tid. Någon eller några tycks ha brutit sig in och sysslat med varierad blasfemi medan vi varit på semester - tärningar ligger kastade, ljus har brunnit, luften känns uttjänad och unken, som om flertalet chipsätande nördar har andats och flåsat, vrålat och skrattat, upphetsat och länge härinne. Vi öppnar upp fönstren men inget hjälper. Lika bra att släcka ner igen, dra fram böckerna och fortsätta där vi slutade!
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka och ger oss omedelbart i kast med att producera fler köttiga sittningar. PodCon is back - with a vengeance!
Kärlek och blasfemi
/PodCon

2 kommentarer:

  1. Å så fantastiskt! Välkomna tillbaka i mina öron, kära podconianer! <3
    Ska bli kul att läsa äventyret parallellt. Det låter som att jag inte kommer att känna igen ett skvatt från ett spel :-)

    SvaraRadera
  2. Risken är stor :) Gresly som finns med här är egentligen med även i del 1 men byttes ut mot en av Dr Hollys patienter, Rasmus Faager, holländaren med vårtan...

    SvaraRadera