onsdag 1 mars 2017

PodCon avslutar sin actual play av Nya Kults DIVINITY LOST!

Skepp ohoj! Nu kära vänner avslutar PodCon sin actual play av Nya Kults Divinity Lost! Det har varit ett pärlband av vidrigheter, kastade av Håkan med kärleksfull hand. Vi har haft askul, hoppas att ni uppskattat det också! Välkomna alltså, Divinity Lost!

Vi vill också tacka Spelfrakt.se för spons, hoppas på mer samarbete!

Smaklig spis!


/PodCon

7 kommentarer:

 1. Superbt! Hoppas på fler när K:DL släpps. Seriens starkaste helt klart när Bo försvinner, dramatisk peak som hette duga. Tack!

  SvaraRadera
 2. Tack för en härlig resa! Fantastiskt underhållande och inspirerande!

  SvaraRadera
 3. Shit va läskigt och vidrigt det var! Jag är inte riktigt van vid skräck så det blev riktigt starkt. Jag har spelat mycket rollspel när jag var yngre me n aldrig Kult så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. På senare tid har jag lyssnat mycket på rollspelspoddar men det är inga som går så djupt in i karaktärer och kännslor som ni gör. Det är riktigt coolt faktiskt. Ni är inte snälla mot era karaktärer heller tvärtom ger dom hemska bakgrunder och problem och i spelet petar i dom egna såren. Det var riktigt obehagligt många gånger. Jag kunde inte lyssna innan jag skulle sova och ändå har jag legat och grubblat hur det ska gå och hur det hänger ihop. Har just hört slutet och är riktigt tagen. Det var jag inte beredd på. Det är väl Hollywood som invaggat en i en slags falsk trygghet. Tack för en riktigt bra pod! Jag ser fram emot att höra mer ifrån er! Mvh Jon Hauge-Evaldsson

  SvaraRadera
 4. Otroligt härlig respons, glädjer oss mycket!!! :)

  SvaraRadera
 5. Går det att höra de tidigare avsnitten nånstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska gå. Just nu har vi lite tekniska problem.

   Radera
 6. Nu ska det vara fixat med SoundCloud

  SvaraRadera