tisdag 27 januari 2015

PodCon - Prolog 100 - Vad är rollspel?

Tema: Vad är rollspel?

Deltagare: Roman, Håkan och Nils

En sak vi insåg att vi glömt göra var att förklara vad rollspel är för oss.
Så med denna lilla pod, inte del av det vanliga podandet, hoppas vi göra det för alla nya och gamla till rollspel.
Vi tre som gör PodCon har olika uppfattning om vad som är rollspel, så med den här poden hoppas vi förklara vad vi menar när vi säger rollspel.Samt att vi spelar början på ett enkvällsrollspelspass (ett ord vi inte säger så ofta).

Väl mött i lingonskogen! Och hoppas det gör oklarhet till klarhet.6 kommentarer:

 1. Alltså. Ni verkar vara den spelgrupp jag önskat att jag haft hela mitt liv. Och ni är verksamma i Malmö! Vad är oddsen? Är visserligen en heltidsarbetande lärare med tvååring (läs: har INGEN tid) men skulle sjukt gärna testa att spela med er någon gång, om ni tar in andra spelare i gruppen. Vänligen, Max.

  SvaraRadera
 2. Ha ha klart du ska med! Vi kör ju lite olika spel i olika grupper. Vi kan ju försöka få kontakt på Facebook så kan jag hojta nästa gång vi kör. Kul!

  SvaraRadera
 3. Grymt kul att lyssna till det här avsnittet (prolog 100). Efter att ha spelat rollspel i ett fåtal grupper öppnar det här ögonen för fler sätt att spela! Tack för en härlig podcast!

  SvaraRadera
 4. Grymt kul att lyssna till det här avsnittet (prolog 100). Efter att ha spelat rollspel i ett fåtal grupper öppnar det här ögonen för fler sätt att spela! Tack för en härlig podcast!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar detta skarpt. Inspirerande. Många fina insteg, tankelekar och förhållningssätt. *fortsätter att lyssna*

  SvaraRadera